Filmovi za odrasle
Popcorn Srbija
Loading...
Loading...
Loading...

Chain Reaction (1996) online sa prevodom


Ono što se na prvi pogled činilo kao otkriće za sveopće dobro koje će osigurati kvalitetniji i zdraviji život cijeloj planeti, ubrzo se pokazalo tek još jednim trnom u pet multinacionalnih kompanija koje gledaju samo vlastiti profit. Keanu Reeves pokazat će nam na što sve moramo biti spremni kada pokrenemo ‘Lančanu reakciju’.

Eddie Kasalivich (Keanu Reeves), diplomac prestižnog sveučilišta u Chicagu, radi kao tehničar znanstvenog tima koji otkriva alternativan, prilično jeftin i apsolutno ekološki zahvalan izvor goriva. Kada jedan od vodećih članova tima bude ubijen, a svi dokumenti i spisi o otkriću ukradeni, vlasti optužuju Eddieja i fizičarku Lily Sinclair (Rachel Weisz).

Par se daje u bijeg pred agentima FBI-a i CIA-e, a pomoć traže kod Eddiejevog mentora Paula Shannona (Morgan Freeman). Ono što Eddie ne zna je da Shannonova tvrtka ima tržišne interese vezane za nove izvore energije. Kako bi se spasili od lažnih optužbi, dvoje bjegunaca neće moći vjerovati nikome, a možda ni jedno drugome.

Chain Reaction (1996) online sa prevodom

Informacije

Režiser: Andrew Davis

Glumci: Keanu Reeves, Morgan Freeman, Rachel Weisz, Fred Ward

Datum izlaska: 02 Aug 1996

Ocena: 5.6/10